We weten allemaal dat seks zonder condoom het fijnste is. Je hebt geen gefrunnik met een condoom uit een verpakking halen en je hebt het lekkerste gevoel. Maar net zo goed hoort iedereen te weten dat seks zonder condoom niet heel verstandig is. Je loopt risico op een SOA en op een onverwachte zwangerschap. Heb jij het idee dat je tijdens seks met condoom minder gevoel hebt dan wanneer je geen condoom gebruikt? Probeer dan eens de ultra dunne condooms. Op deze manier kun je wel veilig seks hebben en toch kun je genieten van iets meer gevoel! Deze ultra dunne condooms zijn voor jou de uitkomst. Met deze condooms voel je meer prikkelingen en ze zijn bij vaginale seks wel net zo veilig als normale condooms. Dunne condooms zijn ideaal voor extra gevoel!

Lees meer

 

Condooms met extra gevoel

Met de ultra dunne condooms is de (vaginale) seks lekker én veilig! Bij andere soorten seks, zoals anale seks, is het niet aan te raden om een extra dun condoom te dragen. Omdat het condoom gemaakt is van dunner materiaal scheuren deze dan ook sneller. Voor vaginale seks zijn de ultra dunne condooms wel perfect als je op zoek bent naar meer gevoel; dunne condooms zijn ook voor de vrouw fijner! Het Durex Elite condoom is 0,065 mm, terwijl het dunne condoom van Kinkyplay.nl en Safe nog iets dunner zijn. Het allerdunste condoom dat er is, is de Pasante Unique condoom: gemaakt van ‘resin AT-10’ (dus geen latex!) en slechts 0,015 mm dik. Wij zeggen: probeer ze eens uit en kies je favoriet!

Veiligheid dunne condooms

Dunne condooms zorgen voor een optimale seksuele ervaring, maar zijn net zo betrouwbaar als de normale variant. Dit komt door de speciale samenstelling van het materiaal van het condoom. Ondanks dat het condoom dun is, betekent dit dus niet dat het gevaar van scheuren groter is. Je kunt dus met een gerust hart de ultradunne condooms gebruiken. Op deze manier heb je een heerlijke seksuele ervaring en ben je optimaal beschermd. Met deze ultradunne condooms geniet je optimaal van alle lusten van seks en ben je optimaal beschermd tegen de eventuele lasten, een win/win situatie dus!

 

Lees minder
Sorteren op: 
Actie
Enjoy Your Summer Pack Small 20st

€ 14,99 € 18,00
Actie
Wingman Condooms - 36 stuks

€ 38,99 € 41,99
Actie
Actie
Wingman Ultra Dun Condooms 24st

€ 26,99 € 27,99
Actie
Wingman Ultra Dun Condooms 6st

€ 7,79 € 7,99
Actie
Wingman Condooms - 9 stuks

€ 10,99 € 11,99
Actie
Wingman Ultra Dun Condooms 48st

€ 49,99 € 55,99
Actie
Durex Combi 12st & Glijmiddel

€ 18,99 € 23,99
Actie
Groot Kerstpakket

€ 24,99 € 35,50
Actie
Ondeugende Valentijnspakket

€ 15,99 € 30,97
Actie
Actie
Actie
Wingman Lubes & 8 Condooms Pakket

€ 21,99 € 23,99
Actie
Wingman Lubes & 3 Condooms Pakket

€ 18,99 € 19,99
Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.