XOUXOU Rabbit Vibrator Cumshot

Voor 23:30 besteld, donderdag in huis.

De XOUXOU Rabbit Vibrator Cumshot is er een voor de spuitende orgasmes. De vibrator heeft namelijk een speciale spuitende functie die het klaarkomen van de man simuleert. Deze kan worden bediend met een simpele druk op de knop. Het onderste deel van de vibrator kan worden losgeschroefd zodat de vibrator vervolgens kan worden gevuld met water.

Uiteraard heeft de XOUXOU Rabbit Vibrator Cumshot ook twee verschillende motors die ervoor zorgen dat je wordt gestimuleerd met vibraties. Iedere motor heeft hierbij 12 verschillende vibratiepatronen die te bedienen zijn met aparte drukknoppen. Dankzij de slimme geheugenfunctie onthoudt de vibrator de laatste trilstand die werd gebruikt voordat hij werd uitgeschakeld en start hij op deze trilstand wanneer hij weer wordt aangezet.

De XOUXOU Rabbit Vibrator Cumshot is volledig waterdicht en kan worden opgeladen met behulp van een meegeleverde USB kabel. Wij adviseren de vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. 

Voor spuitende climaxen! Vibrator met clitorisstimulator die tegelijkertijd de vagina, G-spot en clitoris stimuleert. De fancy spuitfunctie kan met een druk op de knop worden bediend. Deze vibrator is perfect voor heerlijk natte climaxen! Het onderste deel van de vibrator kan worden losgeschroefd zodat de vibrator vervolgens kan worden gevuld met water. De 2 krachtige motoren (één in de schacht en één in de clitorisstimulator) zorgen voor divers genot met hun vibratiestanden. Er zijn 12 vibratiestanden per motor. Dankzij de slimme geheugenfunctie onthoudt de vibrator de laatste trilstand die werd gebruikt voordat hij werd uitgeschakeld en start hij op deze trilstand wanneer hij weer wordt aangezet. De squirty vibrator is bedekt met zachte siliconen die heerlijk aanvoelt op de huid. Ook is de vibrator waterdicht waardoor niets spannends in bad of onder de douche meer in de weg staat. Hij kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel. Inclusief hoogwaardige opbergtas. Volledige lengte 24 cm. Insteekdiepte 11,7 cm. diameter max. 3,4 cm. Siliconen, PU, ABS.


BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalSiliconen / PU / ABS
Lengte11,7 cm (Totaal: 24 cm)
Diameter3,4 cm
WaterdichtJa
MultispeedJa
BuigzaamJa
Lees Meer
69,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.