Lelo Liv 2 Vibrator

Voor 23:30 besteld, maandag in huis.

De Lelo Liv 2 is een elegante en compacte vibrator die gemaakt is om de g-spot optimaal te stimuleren. De vibratiestanden zijn enorm stil waardoor jij in alle rust geniet van het extra zachte materiaal van de vibrator.

  • De Liv 2 heeft een licht gebogen vorm om de g-spot optimaal te kunnen stimuleren
  • Geniet in alle rust met de 8 fluisterstille vibratiepatronen
  • Krachtige motor met accu die tot wel 4 uur lang door kan gaan
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe gebruik ik de Lelo Liv 2?

De Lelo Liv 2 is de nieuwe en verbeterde versie van de oude Lelo Liv. Deze vibrator levert net als zijn voorganger de meest intense en bevredigende trillingen. Ten opzichte van zijn voorganger heeft de Lelo Liv 2 100% krachtigere vibraties en een volledig waterdicht design.

De 8 vibraties van de Lelo Liv 2 zijn fluisterstil, hierdoor geniet jij in alle discretie en rust. De vormgeving van de vibrator zorgt niet alleen voor de elegante en luxe uitstraling, deze is volledig afgestemd op de rondingen van het vrouwelijk lichaam. Hierdoor zal de Liv 2 de g-spot intens stimuleren. Door het compacte formaat is de Lelo Liv 2 de ideale eerste vibrator, maar dankzij de krachtige motor is deze ook voor mensen met meer ervaring een genot om in huis te hebben.

Druk op de + knop om de vibrator aan te zetten. Hierna gebruik je deze knop om de vibratie harder te zetten. Met de – knop zet je deze vibraties weer zachter, houdt deze knop ingedrukt om de vibrator uit te zetten. De pijltjes knoppen gebruik je om van vibratiestanden te wisselen.

De Lelo Liv 2 is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe laad ik de Lelo Liv 2 op?

De Liv 2 is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-oplader. Het gat voor de oplader zit onderaan de vibrator. Wanneer de vibrator aan het opladen is zal het licht knipperen. Blijft het licht aan staan, dan is de toy volledig opgeladen en klaar om jou 4 uur lang te stimuleren.

Hoe houd ik de Lelo Liv 2 schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Liv 2 eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen het meegeleverde satijnen opbergzakje, deze vind je in de verpakking van de toy. De Lelo Liv 2 blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Lelo Liv 2 met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!

Hoelang is mijn garantie bij Willie?

Op de Lelo Liv 2 zit 1 jaar fabrieksgarantie.

Hoe wordt mijn pakketje geleverd?

Alle bestellingen worden in een blanco doos verstuurd en Willie BV wordt niet als afzender vermeld.


BatterijenOplaadbaar (USB kabel meegeleverd)
Materiaal100% Siliconen
Lengte10cm (geheel: 17cm)
Diameter2.6 - 3.6cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Lees Meer
(30)
139,- 127,50 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.