Willie Toys Rotating Love Egg met afstandsbediening

Voor 23:30 besteld, woensdag in huis.

De Willie Toys Rotating Love egg stimuleert de g-spot van de vrouw met behulp van roterende stimulaties. Hierbij kan haar partner met behulp van een afstandsbediening de vibratiestanden bepalen. De afstandsbediening zorgt ervoor dat de toy niet alleen ideaal voor thuis is, maar bijvoorbeeld ook voor tijdens een spannende date.

  • Stimuleert g-spot- en clitoris met behulp van rotaties
  • Laat je partner genieten van 10 verschillende vibratiestanden
  • Meegeleverde afstandsbediening met groot bereik
  • Spatwaterdicht, maximaal 5 seconden onder water en 1 meter diep

Hoe gebruik ik de Willie Toys Rotating Love egg?

Deze Willie Toys Rotating Love egg zorgt voor gedeelde sensaties met elkaar. Zet zowel het eitje als de afstandsbediening aan door de aan/uit knop lang ingedrukt te houden. Vervolgens brengt de vrouw het eitje in of houdt het tegen haar clitoris aan.

Hierna kan haar partner de vibratiestanden van het eitje bedienen met behulp van de afstandsbediening. Die gebeurt door de drukknop in te drukken. De afstandsbediening heeft een groot bereik, hiermee is het ideaal voor thuis maar ook voor tijdens een spannende date...

Hoe laad ik de Willie Toys Rotating Love egg op?

Om de Willie Toys Rotating Love egg op de te landen, kan je de USB oplader aan de bullet aansluiten. Sluit de USB oplader vervolgens aan op je computer of op een andere manier op het stroomnetwerk. De Willie Toys Rotating Love egg zal vervolgens beginnen met opladen. 

Hoe houd ik de Willie Toys Rotating Love egg schoon?

Vanwege de spatwaterdichtheid is de Willie Toys Rotating Love egg eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het materiaal wordt aangetast.

WELKE SOORT GLIJMIDDEL GEBRUIK IK?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Willie Toys Rotating Love egg met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!

HOELANG IS MIJN GARANTIE BIJ WILLIE?

Op de Willie Toys Rotating Love egg zit 1 jaar fabrieksgarantie.


BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte8,7 cm
Diameter3,4 cm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
Lees Meer
44,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.